Hjem :: nike sko dame

nike ari max,nike sko baby,nike butik,nike free danmark

nike sko dame

Der er ikke megen tvivl om, at reality show stjerne Honning Boo Boo (Alana Thompson) har været en finansiel vel

nike free run sko

signelse for hendes familie. Men nu er den lille berømthed fænomenet kendt for slagord A dolla gør mig holla! er at sprede rigdom blot v

nike shox udsalg

ed association. Eller som TMZ sætninger det, shes med til at stimulere redneck-onomy.
Ifølge den populære sladder hjemmeside, Douglas, Ga., Har den unge kvinders tøj butik Lucy Lus Boutique set en uventet boom i erhvervslivet på grund af strømpe en t-shirt dedikeret til virkelighed tv nyeste stjerne. T-shirten selv var inspireret af en honning Boo Boo tur til Lucy Lus, hvor 7-årige for nylig håbet at få hendes kæledyr gris, flotte, udstyret med en

billige nike shox sko

kjole (vist i den fjerde episode af TLCS Here Comes Honning Boo Boo). Grisen fik løs og løb løbsk (selvfølgelig), som fik butikken til at indføre en no-gris politik.
Og det blev sagt politik, der inspire nike free grey rede de t-shirts. Emblazoned med en kronet gris og ordene Ingen Pigs tilladt Honning Boo Boo Child blev de $ 15 lyserøde t-shirts bestilles og placeres på salg kort tid nike max air 90  efter episoden luftet - og udsolgt på mindre end en uge. Det ville have været bemærkelsesværdig, selvom kun 50 nike free grey eller 100 skjorter blev solgt. Imidlertid havde butikken lagerføres 350.
Ejeren af ​​Lucy Lus Boutique siger, det er langt den hurtigst sælgende skjorte af hele tiden ...
I en økonomi, der has not været så venlig at mange, salget er faktisk noget at fejre. Ifølge Bureau of Labor Statistics, staten Georgia har en arbejdsløshed på 9,2 procent, 1,4 procent højere end den nationale sats på 7,8 procent. En dollar bare kan gøre dem holler efter alle.
Og til butiksejere kredit, en del af provenuet fra salget af den lyserøde T-shirt vil blive doneret til en anti-mobning gruppen og Susan G. Komen Breast Cancer Foundation.
Men lucy Lus Boutique T-shirt er ikke den eneste skjorte inspireret af Honning Boo Boos gris. Der er et par til salg på udstillinger hjemmeside, ikke at nævne en Team Glitzy kaffe krus og fluffy svin hjemmesko.
Alana Thompson og hendes gris-elskende, roadkill-spise, redneck familie er på pause på nuværende tidspunkt, men TLC har fornyet Here Comes Honey Boo Boo for en anden sæson. Ifølge TV Guide, TLC også bestilt tre ferie tilbud (kaldet Holladay tilbud) - Halloween, Thanksgiving, jul - til tide fans over, indtil hit show afkast.